Workshop Basic Surgical Skills

Afgelopen en vorige week maandag vond de workshop Basic Surgical Skills plaats. Deze workshop is onderhand traditie bij VCMS Leiden en altijd weer een groot succes! Wij horen vaak van leden dat zij hechten en chirurgisch knopen missen in het huidige bachelorcurriculum, hetgeen deze workshop des te interessanter maakt. Omdat het essentieel is deze vaardigheden in één keer goed aan te leren, waren er dit jaar extra veel docenten aanwezig voor meer persoonlijke aandacht. De cursus werd geleid door dr. Dorottya de Vries, transplantatiechirurg in het LUMC. Daarnaast stonden drie verpleegkundigen, opgeleid als Skillslab docent, en twee student-assistenten klaar voor de leden.

Met onwijs veel dank aan de docenten, kijken wij terug op een geslaagde workshop en wij kijken uit naar een gecontinueerde samenwerking met het Skillslab.

Leave a Reply