You are currently viewing Sollicitatieperiode bestuur geopend!

Sollicitatieperiode bestuur geopend!

De sollicitaties voor het volgende bestuur van VCMS Leiden zijn geopend! Ben jij op zoek naar een extra uitdaging naast jouw studie geneeskunde? Heb jij een buitengewone interesse in de chirurgie, werk je graag in teamverband en zou je graag jouw organisatorische vaardigheden willen uitbreiden door het organiseren van chirurgisch onderwijs voor enthousiaste studenten? Dan is een bestuursfunctie bij VCMS Leiden iets voor jou! 

De vacature is voor geneeskundestudenten aan de Universiteit Leiden vanaf het tweede studiejaar. De bestuursfuncties zijn parttime (5-10 uur in de week) wat makkelijk te combineren is met je studie of bijbaan. Gezamenlijk zal je de verschillende onderwijsactiviteiten gedurende het jaar organiseren, maar daarnaast heeft elke functie nog zijn eigen taken. Je kan solliciteren voor de functies voorzitter, secretaris en penningmeester.

Voorzitter

Als voorzitter ben je dé vertegenwoordiger van de vereniging en heb je een leidinggevende rol. Jij behoudt het overzicht, bent flexibel en probeert de samenwerking te bevorderen en een goede sfeer in het bestuur te houden. Daarnaast ben jij (eind)verantwoordelijk voor alle beleidsmatige plannen. Je helpt zowel de secretaris als de penningsmeester in hun werkzaamheden.

Secretaris

Als secretaris ben jij het aanspreekpunt voor de leden en ‘het geheugen’ van het bestuur. In jouw functie zullen notuleren, evaluaties verzamelen en archivering belangrijke taken zijn, waar nauwkeurigheid en structuur voor nodig zijn. Daarnaast ben jij hoofdverantwoordelijke voor de (mail)correspondentie en houd jij je bezig met promotie en de sociale media kanalen. 

Penningmeester

Als penningmeester ben je verantwoordelijk voor het financiële aspect van de vereniging. De penningmeester vertaald het beleid in een begroting en beoordeelt wat komend jaar financieel haalbaar is en geeft hier advies over. Denk hierbij aan het bijhouden van de uitgaven, maar vergeet ook zeker niet de inkomsten welke gegenereerd zullen worden door acquisitie. Dit betekent dat jij sponsoren gaat werven en nieuwe samenwerkingen aangaat met bedrijven.

Zou jij je graag willen inzetten voor VCMS Leiden? Mail dan jouw motivatiebrief (max. 1 A4) en curriculum vitae naar leiden@vcms.nl. De deadline om te solliciteren is tot en met zondag 17 maart om 23:59 uur.

Leave a Reply