You are currently viewing Sollicitaties geopend lidmaatschap VCMS Leiden 2021-2022

Sollicitaties geopend lidmaatschap VCMS Leiden 2021-2022

Ben jij (aankomend) tweede- of derdejaars bachelorstudent geneeskunde? Dan kan jij je aanmelden voor het programma van VCMS Leiden. Het onderwijs is bedoeld voor iedereen die verdieping en verbreding zoekt binnen de snijdende en aanverwante specialismen. 

Om je aan te melden voor de VCMS Leiden moet je een sollicitatieprocedure doorlopen. De sollicitatieprocedure bestaat uit een tweetal documenten aangeleverd in PDF, bestaande uit:

  1. Een curriculum vitae 
  2. Een motivatiebrief (max. één A4)

Voor een lidmaatschap bij VCMS Leiden is een contributie vereist. De kosten bedragen 60,- euro. Door middel van een contributie kan VCMS de onderwijsdagen realiseren. 

Vermeld in jouw motivatiebrief duidelijk wat jouw motivatie is voor het volgen van het programma van VCMS Leiden. De bestanden en jouw gegevens kunnen verzonden worden via het sollicitatieformulier.

De deadline is 19 september 2021 23.59 uur. 

Twijfel je nog of je lid wil worden? Schrijf je in voor de open masterclass ‘Het leven van een chirurg’ door transplantatiechirurg dr. Dorottya de Vries op 8 september of kijk rond op de site of social media welke onderwerpen voorgaande jaren aan bod zijn gekomen. 

Heb je nog vragen? Twijfel niet om contact op te nemen met het bestuur via het contactformulier. 

Leave a Reply