You are currently viewing Symposium ‘Kinderchirurgie in de tropen’

Symposium ‘Kinderchirurgie in de tropen’

Ben jij altijd al nieuwsgierig geweest naar welke verschillen er in de wereld zijn op chirurgisch gebied? Welke operaties veel voorkomen in de tropen en hoe deze uitgevoerd worden met een schaarste van middelen? En wat is de meerwaarde van de tropengeneeskunde voor het toekomstig chirurgisch vak? Dan is dit hét symposium waar je bij moet zijn!

Gedurende de avond zullen drie sprekers het brede, maar onderbelichte onderwerp, Kinderchirurgie in de Tropen aangesneden worden. De drie sprekers hebben allen een eigen specialisme binnen de chirurgie, maar zijn of waren allemaal actief in de tropen. Aan de hand van het specialisme van de spreker zal iedere spreker meer vertellen over de medische aandoeningen en de (chirurgische) behandeling daarvan in de tropen.

Het symposium zal op dinsdag 18 april van 18:30 – 22:00 uur plaatsvinden in collegezaal 6 van het LUMC, inclusief netwerkactiviteit met hapje en een drankje in de foyer.

Wil jij al deze onderwerpen aansnijden? Koop dan snel een kaartje voor het symposium via de volgende link: https://vcms.nl/product/vcms-leiden-symposium-kinderchirurgie-in-de-tropen/

Leave a Reply